Saturday, 2 May 2020

XOX Mobile Kini Lebih Hebat Dengan Plan Baru


XOX kini menjadi pesaing hebat telco-telco baru di malaysia termasuk Helo Telco tunetalk dan Tonewow digi.Berdasarkan pengetahuan saya, dan saya akui xox merupakan rangkaian telco yang cukup hebat dan terkenal dengan plan SEASON PASS yang mana data internet dan minit panggilan terkumpul dan boleh dikongsi dengan user lain.

Pada pandangan saya, jika hanya bergantung kepada kelebihan itu sahaja tidak cukup untuk menyaingi telco lain terutamanya tonewow dan helo telco.

Dengan kemunculan Plan Baru B59DB dan B89DB, seolah-olah sinar baru buat dealer-dealer XOX MOBILE untuk tampil bersaing dengan lebih yakin.
Selain itu mereka masih mempunyai plan terdahulu ONEXOX BLACK yang juga tidak kurang hebatnya. Plan ini merupakan plan POSTPAID yang jimat iaitu serendah RM10 ke RM89 bayaran sebulan.


Apa jua pandangan dan pilihan anda, ianya cuma plan telco. Anda boleh pilih berdasarkan penggunaan anda sebulan yang mana lebih berbaloi dan menjimatkan. Jika satu masa anda nak tukar ke telco lain, anda boleh menukarnya samada kekalkan no asal atau no baru.

No comments:

Post a comment

loading...